Höger sida är väl min bästa sida.

Igår var jag och Carrobarroline ute och myste i bresse. Tiden försvann snabbt. Man har det för underbart med dig dude! Vi picnica och gassade i solen. Jag har blivit bränd i halva ansiktet och jag har fortfarande solglasögon på mig. Hur lyckas man? Höger sida är väl min bästa sida. Sist jag satt i solen så blev jag bränd i urringningen men mest på höger sida. Jag förstår inte. Men får väl sitta ute i solen idag också då.
Thess är på ingång. Hon ska komma hit och dricka en kopp kaffe och låna min toa ca 10 ggr innan hon ska på kurs. Alltid lika trevligt när hon kommer förbi.
Sen vete fan vad som händer. F är ju hemma, hans första semesterdag. Funderar på om man skulle ta sig en tripp och kolla på ett parasol till balkongen. Måste ha nått som skyddar för solen, det blir ju kanon varmt. Jag har sol på balkongen från kl 11 till ca 20-21. Det är många timmar och det blir skit varmt inne i lägenheten.

Nej man kanske ska sätta på sig lite kläder, kan inte gå med nattkläder när Thess kommer.


Passa på att unna sig lite

F är i sthlm och festar med några kollegor. Så jag sitter här helt själv dricker en cider, mumsar på polly och lyssnar på Jazz tro det eller ej . Ska kladda på en ansiktsmask och välja ut en bra bok som jag kan mysa med ikväll. Man får passa på att unna sig lite myspys när sambon är borta.

Ska jobba imorn, den dagen kommer gå kanon fort. Jobbar bara 4½ timme imorn. Sen ska jag väl hem till mamma och pappa. Käka lite gott och kolla på ESC. Får se om Herr Robert och hans söta familj kommer. Vi har ju våra traditioner när det gäller schlagern.

Nej det goda i glaset kallar. Kippis!


Vi vet inte hur vi ska göra.

Dax att skriva några rader igen antar jag. Vet bara inte vad jag ska skriva. Mitt liv är inte intressant just nu. Som att det är det någonsin.
Jag iaf sommarplaner vilket jag aldrig brukar ha. Det ni!
Första helgen i Juni åker jag och F och kanske mom ner till småland och hälsar på släkten. Det var F som tyckte att vi skulle göra det. Det var några år sen jag träffade min mormor och alla andra. Kanske är dags för en tripp. F har aldrig träffat min mormor och det måste han få göra. Hon är 80 år och har haft problem sen hon var ung så man vet aldrig när hon somnar in. Hoppas hon aldrig gör det. Skulle vara väldigt jobbigt. Då har jag ingen kvar. Min farfar dog när min pappa var liten min farmor dog tio år innan jag föddes och min underbara morfar dog för ca tio år sen, det är nog till och med mer än tio år. Så nu har jag bara min mormor kvar. Hon är en riktig kämpe och jag hoppas hon kämpar flera år till. Men men nu ska vi inte ner i deppträsket.
När vi ska ner till småland ska vi passa på att träffa min Faster också, det värsta är att hon jobbar på high chaparall och just den helgen vi ska ner så är det den stora MC festen där, så man vet aldrig om man får se henne. Jag saknar henne så förbaskat mycket.
Jo sen ska jag ju ner till Polen och Ungern och några länder till, får se vilka. Pappa och jag ska bila där nere i ca en vecka. Längden på resan beror på vart vi åker. Så just nu håller vi på att planera för fullt, vi måste hinna med att fixa lite saker också. Måste ha internationellt körkort annars får vi inte köra där nere. Hmm. Och om vi skulle åka via Ryssland och Finland hem så måste vi ha visum för att åka igenom Ryssland och Vitryssland. Herregud. Så vi vet inte hur vi gör än. Men vi skulle vilja åka via Finland, Ryssland, Lettland, Litauen, Vitryssland, Polen, Ungern, Slovakien, Tjeckien, Tyskland, Danmark och sen Sverige. Och det är ingen liten resa. Det är flera flera mil att köra. Men man vet aldrig hur det blir. Pappa och jag vill åka överallt. Kanske slutar med att vi hamnar i Marocco.

Nej nu ska jag ta tag i dagens uppgifter.

Hade lust att fönstershoppa

Idag tidigt tidigt på morgonen tog jag mig en blitripp. Jag skulle åka iväg till mamma och pappa för att äta lite frukost och skjutsa pappa till jobbet. Det var så tyst i mitt område, inte änns fåglarna kvittrade. Men lugnet avtog så fort man kom till tågstation. Herregud jag blir chokad över att det finns människor som är uppe så tidigt och väntar på bussar och tåg. Klockan va ca halv fem i morse. Jag har inga problem med att gå upp tidigt men om jag måste göra det i en längre tid så tröttnar jag.

Ja så jag har varit i Kista idag kl 6 på morgonen. Synd att gallerian inte va öppen, likaså med Ikea i Barkaby. Försig så har jag inte pengar men hade lust att fönstershoppa och äta lite god glass.

Idag måste jag bättra på min fina röda solbränna som är så ojämn att det inte är klokt. Så den ska jämnas ut. Vi får hoppas att det blir varmt i solen för i skuggan har vi bara 10 grader just nu. Igår hade vi 19 vid den här tiden. Vet inte vad som hänt i natt. Våren kom igen?

Vi firade inte änns

Åhh va jag är trött på allt och inget. Ont har jag också. Min axel, nacke och skulderblad ömmar som tusan. Det är ju iaf positivt att det bara ömmar och inte gör ordentligt ont. Det börjar bli bättre.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva här. Förra veckan jobbade jag mest. Fredrik åkte på "firmafest" i portugal. Vi firade inte änns vår årsdag som var den 2 maj. Valborg jobbade jag på dagen och sen låg jag utslagen på kvällen, hade så förbaskat ont.
Torsdagen va jag ledig och jag kommer inte ihåg va jag gjorde då. Eller hmm jag tror pappa och jag hade Movietime. Vi kollade på alla gudfader filmerna.
Fredag så va jag med michan och aron på dagen, vi kollade in rean på Leklust. Sen på kvällen så bjöd den lilla familjen på mat, mumsiga köttbullar.
Lördag så kom fredrik hem röd som en kräfta och han klagade hela tiden på det. Men han får ju faktiskt skylla sig själv om han inte lyssnar på mig. Jag ska nämligen åt honom att ta med solskydd men nee då. Vi hade grillpremiär i lördags oxå. Den blev mumsigt. Entrecote med klyftptatis och nästan en greksallad, sen glass och jordgubbar. Pappa var lycklig iaf för maten han hade tjatat som tusan över grillat.
Igår alltså söndag så åkte jag och pappa till västerås och köpte en grill till honom. Vi satt i bilkö på e18 sen så käkade vi när vi kom hem.
Idag har jag inte gjort nått vettigt alls. Min mobil har varit väldigt aktiv. Fan va den har plingat. Alltid tyst när man vill att nån ska höra av sig och sen när man inte orkar med nått så ska det ringa hela tiden.
Nej om man skulle fixa iordning sig lite, ska till svärföräldrarna och käka... hmm grillat.
Känns som att jag kommer få mycket grillat i sommar. Till och med när vi tar trippen ner till polen och ungern. Pappas grill följer med.
Ja just det, pappa vill öka vår tripp till vitryssland och ryssland också. Herregud vilken tripp det skulle bli. Det värsta är att man måste ha visum i ryssland. Men det skulle ju vara kanon kul.


RSS 2.0