Jag rymmer

Wiihooo! Jag har ingen feber och jag har inte sådär enormt ont i halsen idag. Känner mig någorlunda pigg.
Skulle kunna sova lite mer men det blir så här när F's mobil ringer kl 9 på morgonen. Hans telefoner ringer alltid när han är hemma. Så irriterande.

Jaha vad ska man hitta på idag då? F ska iväg och dricka ikväll med några roliga personer och jag får stanna hemma. Jag smittar nog fortfarande eller?

Nej då ska inte sitta hemma, är så jäkla trött på den här lägenheten nu. Jag rymmer hem till mamma och pappa.

Och det kliar som fan i mina fingrar. Jag vill julpyssla och baka. Julklapparna är klara det var dom redan i början av november typ. Har bara en klapp kvar till F. Men har ingen aning vad jag ska köpa till honom.

Nån som har nått förslag?

Inte så aktiv

Jaha då käkar man kåvepenin då.
Jag har nån virusinfektion. Dom visste inte om det var halsfluss eller nått annat.

Jag har haft högfeber och sovit mycket dom senaste dagarna. Har haft min första feberfrossa och jag kan säga att det känns i musklerna.
Jag har två pingisbollar i munnen känns det som. Mina halsmandlar är jätte svullna, jag har stora problem att äta och dricka. Jag trodde jag skulle kvävas inatt. Och jag sov knappt nått heller. Vaknade varje halvtimme.
Usch det är inge kul att vara sjuk.

Nee dags för lite blåbärssoppa.

Kryssningsbilder

Jag tänkte lägga upp lite bilder från kryssningen. Jag är med på ett. Haha resten består av grabbarna.




 1.  2.  3.  
4.  

5.   6.  7.  
8.

9.  10.  11.  

1. Bröderna på buffén.
2. R på nattklubben/Casionot.
3. Fuckface med en jäkla urringning och ingen sa nått heller.
4. S och D's hand, första drinken på båten.
5. Vi har gått vilse i Helsingfors, D & S kollar spårvagnskartan.
6. Grabbarna som rastade mig i Helsingfors ;).
7. Helsingfors på morgonen kl halv nio. Tog första blosset och knäppte ett kort.
8. Kännetecken.
9. Glada gossar. Det är kul på kryssningar.
10. Rastlös efter maten. Så vi börjar pilla på D's stol och kolla pinnarna lossna.
11. R säger skål!

Vilken dag och vilken smärta.

Idag har jag bytt en blöja för första gången i mitt liv. Det var inte så krångligt och absolut inte läskigt. Men otroligt irriterande när A inte kunde ligga still. Och att sätta på honom kläderna var ett helt annat projekt. Herregud jag visste inte vad jag höll på med men han frös nog inte idag när vi var ute och gungade, åkte rutschkana och gungade på nån konstig dino/häst/hund, vet ärligt inte vad den skulle föreställa.
Jag var helt slut när jag kom hem idag och jag hade såååå jävla ont i min axlar, nu har jag ont i hela kroppen istället. Det har jämnat ut sig antar jag. Men jag har haft en av dom underbaraste dagarna i mitt liv med den lilla spillevinken.
Jag förstår om M har armmuskler så mycket som han vill upp och ner i famnen. Ojoj.

Men är inte mogen för någon egen knodd. Vilket arbete med kläder, mat, blöjbyte och lekandet. Jag väntar tills F är med på noterna och vill ha en.

Nej nu ska jag ta en ipren och sen lägga mig i sängen och läsa någon bok.

Kommer bli Krångel!

Ojojoj vad har jag gett mig in på?
Denna klassträff kommer bli krånglig. Men får göra mitt bästa.

Ingen som har tips på vad man kan göra och hur man ska göra? Behöver lite idéer.

Jag har ångest och panik idag. Jag kommer inte kunna sova inatt. Jag ska sitta barnvakt åt spillevinken.
Jag som aldrig någonsin har bytt en blöja eller matat en unge. Ojojoj! Hur ska detta gå?

Men det är väl bra övning antar jag.  Bara det inte händer nått. Så ni som ser mig gå ute med en barnvagn imorn kan jag ju tala om att ungen är inte min. Han är min underbara gudson som jag är barnvakt till.


En sista gång ska jag orka!

Nu ska jag försöka en sista gång att sätta ihop en kväll där alla från nian ska träffas. Det har inte varit så lätt. Dom är så jävla bongstyriga, envisa och otroliga!
Men nu jävlar nu ska det hända om det är så att jag ska dra dit dom i örat.

När man träffar dom ute på fyllan så frågar dom alltid om en återträff så dom är ju nyfikna och intresserade. Det gäller bara att försöka få dom att samlas på ett ställe och det är där det är problem. Att hitta en plats en tid och en aktivitet som passar alla. Visst man kan inte göra så att alla är nöjda. Men förut lät det så här.

"Om inte den kommer så kommer inte jag och då kommer inte dom heller."

Så det slutade i kaos och lades ner. Dom verkar tro att jag orkar hur mycket som helst. Nee du detta är absolut sista gången. Sen får det vara. JAG ska inte behöva ta på mig dektektivmössan för att hitta alla för att sen höra att folk inte kommer. Då är det ju lönlöst och otroligt ledsamt. Man lägger sin tid och energi på att fixa och trixa för ingenting.

Fan nu är jag irriterad också. Jag som vaknade på strålande humör.

Mingelbilder

Jag och T är med på mingelbilderna på joars hemsida.

Latjo lajbans!

Jag har aldrig varit med där förr.



Party all night long!

Jaha idag så blir det till att slöa tror jag iaf. Är nog för pigg och rastlös för att dega med F i soffan. Jag och T var ute igår och hade skit roligt.
Först skulle vi bara äta gott och dricka lite vin men det slutade med att vi gick ut på joar där vi träffade några gamla klasskompisar, alltid trevligt speciellt när man inte träffar dom annars.
Vi kom hem vid halv fyra inatt. Det var länge sen jag var ute så länge och underligt att jag orkade hålla ögonen öppna, jag var skit trött igår redan vid klockan sex. Men har man kul så klarar man vad som helst.

Det är inte ofta hon och jag träffas på kvällarna, och absolut inte ofta vi dricker tillsammans. T brukar oftast komma hit vid kl 7 morgonen innan hon ska till jobbet. Då dricker vi kaffe och snackar skit. Alltid trevligt.

Idag har jag ingen aning vad jag ska hitta på. Är jäkligt pigg för att vara dagen efter en fylla. Jag får väl ta och diska och sen besöka pappa, för det jag vart lovad igår kommer nog inte hända. Tar allt som kommer ut ur den munnen med en nypa salt, speciellt när personen är kalas.


Kryssning!

I fredags åkte jag och fyra grabbar ut på sjön med Silja Serenad. Usch va skönt det var att komma iväg. Det blev inte mycket fylla för min del men det fanns ju några som vart lite glada i hatten. F orkade inte änns gå upp på lördagen för att gå en promenad i Helsingfors. Han var för sliten.

Vi andra gick runt och runt och runt tills vi gick otroligt vilse och jag hade inte dom rätta skona för att gå vilse i. Tur att D har GPS i sin mobil och att S kom ihåg vad hamnen hette. Det var otroligt långt att gå tillbaka till båten och mina fötter mådde inte så bra. Det brännde och skavde överallt. Jag hade fått blåsor på tårna och under hälarna. Inte så skönt måste jag säga! Jag fick skippa stövlarna på båten och gick på en upptäcksfärd efter tofflor som var väl gömda på båten.

Jag är nog den första som går in på Serenads nattklubb i ludna morgon tofflor.

Nu på onsdag så fyller F år och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom i present. Han är så otroligt svår att köpa till. Men något ska jag nog hitta på. Blir väl kallingar som vanligt.

Och sen ska man börja tänka på julklappar också. Det är ju inte klokt. Jag köpte iaf två på båten. En till mamma och en till pappa. Och jag som älskar julklappar kommer inte få någon av F.
Han ska köpa ett nytt kylskåp denna månad. Jag fick välja att antingen få klappar eller få ett nytt kylskåp som fungerar. Våran dörr till frysen som är minimal går inte igen ordentligt, så igår när vi kom hem så upptäckte F att det mesta som var inne i frysen var halvtinat och vissa grejer hade ruttnat. Hm inte så roligt när nästan all vår mat ligger där i.

Ne nu ska jag ta och svetta av mig i en dusch. Jag har varit ute och gått med M och A idag. Och med dom två blir det aldrig en kort bit att gå. Jag har till och med fått skoskav nu. Det var ju precis vad mina fötter behovde... eller inte.  


RSS 2.0